viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

Ni skapar och vi assisterar.

Arkturianerna, 29 juli, 2012




Kanaliserat via Marilyn Raffaele



www.onenessofall.com




Vi är den Arkturianska gruppen, här för att assistera dem som vill uppstiga in till de nya energierna som strömmar fram över er planet vid denna tid. Ni skapar och vi assisterar. Vi är inte handlingsmänniskorna, ni är handlingsmänniskorna.



Många måste och många lär sig att finna sin styrka; tillitens styrka och självtillitens styrka som strömmar fram från sann kunskap och medvetenhet.



När en individ verkligen börjar tro och veta (inte bara intellektuell kunskap) att de är det Gudomliga i manifestation – inte bara en liten del av det, men det faktiska uttrycket av DET, förkroppsligande alla de Gudomliga egenskaperna – då kan den individen äntligen släppa de band av rädsla födda ur de falska begrepp och föreställningar som har greppat mänskligheten i eoner.



Detta är målet för resan, kära ni.



Denna insikt är det sista steget innan ni förflyttar er in i ett nytt medvetandetillstånd, insikten att ni faktiskt är den Gudomliga Medvetenhet från vilken alla manifesteras – eftersom DET är allt som finns.



Mänsklighetens energi på jorden har tills nu med några få undantag varit en av dualitet och separation som lett de flesta till att tro sig vara åtskilda från varandra liksom även det Gudomliga. De föreställningar som följer av denna känsla av separation och dualitet har lärts ut, stötts av dem som ni vände er till för att få svar, och i allmänhet getts till er i alla former under eoner.



Det finns ingen skuld i att ni accepterade och levde utifrån vad ni lärde er eftersom ni valde upplevelsen av dualitet och separation. Ni valde att utvecklas i jordskolan – för att hitta er väg tillbaka till sanningen genom och trots de svåra och ofta smärtsamma manifestationerna som skapades av dessa föreställningar. Ni har gjort det och är nu redo att utexamineras och lämna bakom er begreppen och föreställningarna med tredje dimensionens energi.



Alla är inte redo för detta evolutionära språng och det är därför många av er finner att ni kärleksfullt måste gå vidare i er personliga resa ensamma, lämna bakom er vänner eller familj som vägrar att lämna vad de redan tror är sanningen.



Ni är redo att ta detta nästa steg och det är det stora. Porten till den nya medvetenheten och energin är insikten att ni är ETT. Ett med Gudomlig Medvetenhet, ett med varandra och inte bara människor – alla levande varelser för det finns bara ett liv.



Ni måste också förstå att ni är ett med era manifestationer, för ni skapar er värld. Många tror att de är offer, och de är verkligen offer, men för vad?



De är offer för sitt eget okunniga medvetandetillstånd som alltid manifesteras i det yttre som… detta låter hårt, men ni måste inse att medvetandet alltid manifesteras och om det finns ens en liten bit av medvetande om dualitet och separation, så kommer det att manifesteras.



Allt som är verkligt styrs genom lag och är för evigt. Allt som formats av de falska föreställningarna och begreppen i den tredje dimensionens medvetenhet styrs inte genom lag och kan förändras. Ni gör detta nu när ni öppnar upp för mer och mer ljus utvecklas genom era beslut och söker sanningen inom er själva.



Ni börjar lita på att ni kan göra det och lägger till fler och fler energier av sanning till ert medvetandetillstånd, som i sin tur sedan manifesteras i högre, bättre och mer utvecklade yttre former. Ni ser mycket kaos nu och ni tvivlar, men vet att det är Ljuset som strömmar över jorden just nu som driver upp till ytan allt som behöver ses över och släppas.



Ett outvecklat medvetandetillstånd, ett som är kraftigt insnärjt i dualitet och separation kommer att manifesteras som krig, våldtäkt, misshandel etc. Ni förstår, det är medvetandetillståndet genom sinnet som manifesteras i det yttre. Gud har aldrig bestämt att lidande är bra för er. På grund av vem ni verkligen är, ni är skapare, som manifesterar ert medvetandetillstånd på personliga och universella nivåer.



Många som lider säger; ”Vi skapade inte detta”. Kära ni, ni skapade inte avsiktligt de smärtsamma problemen i era liv, men det faktum att ni fortfarande har ett medvetande om dualitet och separation, verkar helt enkelt så att det manifesteras i er upplevelse. Ni måste förstå att ni har en stor skaparkraft, för ni är verkligen det Gudomliga i manifestation. Inte ert mänskliga jag, nej, gå inte runt och säg jag är Gud på ett egoistiskt sätt, utan förstå helt enkelt att er sanna essens, som är ert sannaste själv, är Gudomligt.



En stor mästare uppenbarade detta för mänskligheten för 2000 år sedan, men människorna var inte redo. Ni är redo nu. Ni har varit på en resa som endast de modigaste företar sig… starka och modiga själar som väljer att utvecklas genom dimman av dualitet och separation som är den svåraste av alla evolutionära resor en själ kan välja. Ni valde denna väg, modiga ni, och när ni utexamineras kommer ni att förstå hur kraftfulla ni verkligen är och hur mycket mer kunniga på grund av den svåra väg ni villigt valt.



Vi sänder kärlek och ljus till alla. Ni gör ett bra jobb. Snart kommer ni att bättre förstå det som ni gör.



Ha tillit, centrera inom er, vet, och mest av allt älska… för allt, ja alla, är Ett och denna insikt är kärlek.



Vi är den Arkturianska Gruppen



Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

No comments: