viglink.com

Monday, July 9, 2012

“Himlen på Jorden”




Kristalldelfingruppen. “Himlen på Jorden”

via AuroRa Le, 7 juli 2012.


Res er upp, Kusiner, och hälsa er dag med glöd och spänning. Ser ni inte hur tydliga färgerna har blivit, och hur alla saker i ert rike lyser med en glittrande klarhet. Detta är nytt. Säkert märker ni det. Men om ni inte gör det, oroa er inte, för detta är det senaste framsteget. Det är fräscht och nytt och det kommer att komma till er alla i sinom tid. Fokusera era ögon och titta igen. Åh! Nu vet ni vad vi beskriver. Ni uppfattar världen som vi gör, som vi ser den i all sin prakt, som genom kristallklart vatten. Vatten är det viktigaste i livet. Gaia badar i vatten, och liksom hennes kropp är också era gjorde på precis samma sätt. Ni känner er upplivade och uppsluppna när ni dyker ner I vatten. Vattenrikena är precis lika mycket ert hem som marken ni går på. Hur kan det komma sig, frågar ni? Ni undrar varför ni älskar det så mycket. Det är ganska enkelt, och så grundläggande att ni knappt kommer att tro oss när vi berättar. Att gå under vatten är att vara så nära Gud som möjligt när man befinner sig i en mänsklig kropp. Det är så tyst, så stilla att till och med i dess rörelse, är dess frid utan motsvarighet. Vattenrikena är i dess mest bokstavliga mening, en sann skiva av Himlen på Jorden.

Det mesta av vårt hem förblir oupptäckt, lämnade orört och opåverkat av mänsklighetens slarv och godtyckliga förstörelse. Havsbotten är ett verkligt sagoland av skönhet, fullt av magiska livsformer och portaler till Universum. Om ni är uppmärksamma kommer ni att se att dess mysterier börjar avslöja sig själva. De urgamla markerna reser sig upp, och kristallerna kommer alla till liv igen. Ni har sett pyramiderna, väggar och artefakter, allt kommer nu upp i ljuset. Sanningen ska uppenbaras i all sin strålande härlighet, så titta och se. Det sker nu, Kära Kusiner. Det sker precis som vi ju sa att det skulle, för flera månader sedan. Det Akvamarina nätet har tänts i lågor, och hennes levande energi strömmar fram från Helig plats till Helig plats, över och under, eftersom det är så tänkt. Åh, gläds med oss, tack. Vi är yra av spänning!

Vi ska byta ämne nu, om ni tillåter oss, för att ta itu med era frågor om våra familjer och vår livsstil. Som vi sagt förut, vårt är ett kollektivt medvetande. Vi är alla individer, precis som ni, med våra egna preferenser och personligheter. Vi är androgyna av naturen, men väljer ett kön för vår fysiska Jordiska inkarnation, och för att fortplanta oss. Även om vi kommunicerar telepatiskt, har varje grupp sin egen särskilda ljud- och energetiska frekvenser, som hörs i våra läten och med hjälp av ekolokalisering. De kanske låter lika för det mänskliga örat, men vi säger med eftertryck att de inte är det. Detta är ett av många verktyg vi har utformat för vårt bruk och vår överlevnad i den tredjedimensionella världen. Således, bortsett från när vi är här, är det inte nödvändigt. Som ett kollektiv, känner var och en vad den andra känner. Det är sant att när en av oss är sjuk eller skadad, tar vi del i den smärtan. Vi är mycket medkännande av naturen. När vi förlorar en gruppmedlem, sörjer vi tillsammans. Ja, oh ja, vi sörjer som ni gör, trots att vi är mycket väl medvetna om att det i sanning inte finns någon död alls.

Även om vi är femte- och sjundedimensionella själar, innehar vi fortfarande täta, tredjedimensionella former och är föremål för alla de känslor som följer med det. För oss, kan det betraktas mer som en sorg att se dem lämna oss, och därför sänder vi iväg dem med ära och vår djupaste kärlek. Eftersom våra energier är sammanflätade, med var och en av oss som en nödvändig del av helheten, går vi sedan vidare för att rekonfigurera våra kollektiva vibrationer för att anpassa oss till den saknade delen. Vi gör precis samma sak också, med varje ny födelse. Eftersom vi är en komplett Själs-Grupp, är den nykomna ungen alltid en av våra egna. Ofta är det samma varelse som lämnade oss senast. I många fall ska en av kollektivets Äldste välja att inkarnera med oss, och detta är vad ni kan observera som en gruppledare. Åh, det är verkligen en välsignelse när en sådan kommer. Vi är ytterst respektfulla och tacksamma över att få dra nytta av deras visdom. Som så ofta sker när man lever i ett rovgirigt samhälle, är vi lika mycket föremål som någon annan för att fastna i beteenden med lägre vibrationer. Inom våra grupper syns detta ibland när två tävlar om en partner, eller en kan avvika från gruppen i sökandet efter spänning och äventyr. Normalt slutar detta inte bra, eftersom vi inte är gjorda för att leva i ensamhet. Den kollektiva sammanslagningen skapar en energetisk skyddande sköld runt gruppen och tillåter oss att återupprätta balansen och hela varandra. När en påverkas negativt av yttre källor, går vi samman för att rätta till obalansen genom att arbeta med och återanpassa gruppmedlemmen. Tyvärr måste vi bryta våra energetiska band tillfälligt vid fångenskap och isolering. Detta är i alla inblandades bästa intresse – både den förlorade gruppmedlemmen och de som finns kvar. Att hålla kontakten skulle bara tjäna till att få honom att längta efter sin familj, att förlänga hans förtvivlan och hans känsla av förlust. Han skulle fortfarande empatiskt uppleva våra gränslösa friheter, medan han själv hålls i en behållare eller anläggning. De kvarvarande medlemmarna skulle känna en överväldigande hjälplöshet över att inte kunna nå honom. Vår bror kan då gå vidare och skapa en ny allians med sina nya bekantskaper. I de flesta fall är fångenskap ett kontraktsenligt val som gjorts före inkarnationen, i syfte att utbilda och göra mänskligheten medvetna om oss. På så vis var anslutningen till hans nya vänner bestämd i förväg.

När det gäller våra bröder, valarna, är den sociala dynamiken mycket, mycket annorlunda. Formen för varje val innehåller ofta hundratals själar, beroende av hans storlek. Han är som ett levande ljusskepp. Grupper av dessa skepp formar flockar, precis som våra. Det är den största av våra själs-grupper bland valar som kommer på detta sätt. Det är mycket passande, håller ni inte med? Deras enda uppgift är att sakta navigera vattnen; att obesvärat glida omkring och fördela sin rena och vitala energi. De tjänar näten och upprätthåller, så gott de kan, en vibrationsbalans i haven. Så graciösa och så magnifika! När så många samlas som en, blir effekterna otroligt kraftfulla. Allt detta, i tjänst för Gaia. Vi, å andra sidan, är kommunikatörer och katalysatorer. Vi aktiverar alla som kommer i kontakt med oss. För att vara sanningsenliga behöver ni bara se oss på ett fotografi eller på en skärm för att känna fördelarna vi erbjuder. Bara att ge oss en slags tanke kan ge det önskade resultatet. Vi är en integrerad del av er uppstigningsprocess. Vi snörar just nu på den här överföringen med en kraftfull aktiveringsenergi, vilket bör hjälpa er att öppna upp och frigöra en del av det som hämmar er kommunikation med de högre världarna. Vänligen ta emot den och bli välsignad.

Vår essens är oförfalskad glädje! Dela med oss vår entusiasm och vår livslust. Medan, ja, vårt uppdrag här är av en mycket allvarlig art, vi uppehåller oss aldrig länge vid saker som går snett, utan väljer istället att fokusera på de många saker som är så rätt i vår värld. Att göra så är att vara i balans, som ni snart kommer att lära er som femtedimensionella varelser. Så le, Kusiner. Dansa, sjung, lek, fira! Och allra mest, var alltid i kärlek.

Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.

http://theangeldiaries.org/

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se 

No comments: