viglink.com

Sunday, July 8, 2012

Ni är mästarskaparna.



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 6 juli 2012



Ni är mästarskaparna.

Vårt meddelande idag är ett utav glädje och påhejande. Det har uppmärksammats att er stjärna återigen har ökat flödet av ljus till planeten. Många starka emissioner är nu på väg till er. I morgon är det, enligt er kalender, den sjunde dagen i den sjunde månaden av detta monumentala år. Med det anländer ljusenergin som på allvar kommer fortsätta förändringarna ni har börjat.

En mindre gradvis upplösning av de negativa eller mörka energierna kommer nu att bli uppenbara. Känslor av frihet och glädje kommer att bli mer vanliga och fördjupade. Glimtar igenom det som återstår av slöjan kommer att ske alltmer ofta. Många som aldrig föreföll att ha intresse av spirituella ting kommer att börja överraska er med deras kommentarer och frågor. Alla de ting som vi har talat om är absolut på gång. Användandet av ert fulla DNA återges till er. Detta måste naturligtvis vara något som sker gradvis.

I många fall så upplever ni redan effekterna. Er uppfattning av världen runt omkring er kommer att förändras. Än större kommer förändringarna av era uppfattningar av er inre värld att bli. Ni går återigen från er period av att ha assimilerat högre energier och in i än större och högre frekvenser.

Det negativa på planeten exponeras och som aldrig tidigare. Håll er ovan dömande och ilska och var en anledning till förändringar åt det bättre var ni personligen än kan. Dömandet och ilskan är också något som skall släppas vid denna tid. Vi har rått er att vara fasta i ert fokus på den nya världen som ni önskar er. Er förmåga att göra detta kommer att hålla er från att falla in i de lägre känslorna av ilska och rädsla.

Inse att själva anledningen till allt det synbara kaoset är att bereda plats för era drömmar så de kan manifestera. Det gamla måste falla för att ge plats så det nya kan föras upp. Ni är mästarkaparna av de gångna världarna och ni blir skaparna av den nya, likaså. Denna gång kommer ni att kunna göra så utan tyngden av det negativa på era axlar.

Hitta nu varje dag anledningar att känna tacksamhet och glädje. Ni kommer att se hur de snabbt ökar. Er resa igenom dessa sista månader och in i det nya året kommer att förefalla så snabbt som ett ögonblick. Finn så många sätt ni kan för att njuta av det.

Det kanske finns gropar på vägen. Vi kommer att vara vid er sida varje ögonblick. Be om vår hjälp när ni än behöver oss. Kom ihåg, ni behöver be om det. God dag, mina kära.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: