viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Dessa tider är förvirrande för många.

St Germain, 22 juli, 2012


genom Spirit Eagle

Dessa tider är förvirrande för många. Ju närmare timmen för total transformation kommer desto mer ökar makten bakom kaoset sin kampanj av felinformation. Det är er sak att urskilja Sanningen i vad ni hör eller läser. Kommer informationen från ett kärleksfullt hjärta, uttryckt i en ton av jämställdhet? Finns det nedlåtenhet som droppar från meddelandena som ni förlitar er på? Hur känner ni er när ni läser dessa meddelanden?



Ert Hjärta kommer alltid att säga er sanningen. Intellektet och hjärtat som arbetar tillsammans är ett mäktigt verktyg för urskiljning! Vad är er intuition från ett visst meddelande? Kommer det att leda er vidare längs er väg? Kommer det att ta er fram via de mörkas knep på den gamla vägen av förvirring och oenighet? De i de lägre dimensionerna arbetar på övertid för vi har kommit till slutet på denna långa resa.



Vi, de Uppstigna Mästarna och den Galaktiska Federationen av Ljus, kommer alltid att behandla er med respekt och med intentionen att ära er i er kamp i denna dimensionella verklighet. Ni höjs upp, ALLA NI! Alla själar påverkas nu. De som önskar att uppleva denna förändring i medvetande får stor assistans nu. De som föredrar att se Jordens uppstigning från en annan plats kommer att göra så; de som vill uppleva det i fysisk form kommer att göra det. Det är er sak och er själ känner till er plan.



Jag är Saint Germain, och jag säger till er att lita på era hjärtan, era känslor. Lyssna på vad som sägs. Kom ihåg att ni har kommit hit för att hjälpa till med födandet av den nya Jorden. Hon behöver er som ni behöver henne. Var klar och modig nu! Ni är inte mindre än… Ni är mer än ni inser.



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se





No comments: