viglink.com

Thursday, July 12, 2012

The secret diary



Admiral Richard B. Byrd-talet dagbok februari mars 1947

(Landet bortom Nordpolen) - Inre Jorden

Jag måste skriva den här dagboken i hemlighet och dunkel. Det handlar om min Arktiska flygning den nittonde februari i år Nitton och fyrtio Sju.
Det kommer en tid då rationella män måste tonas in i obetydlighet och de måste acceptera det oundvikliga i sanningen! Jag känner inte frihet att lämna följande dokumentation när det här skrivs ... den kanske aldrig får se dagens ljus för offentlig granskning, men jag måste göra min plikt och dela med mig här för att alla ska kunna läsa en dag. I en värld av girighet och utnyttjande så kan vissa av mänskligheten  inte längre dämpa det som är sanning.

  Driftfärdplan: Basläger i Arktis, 1947/02/19

0600 timmar-Alla förberedelser är klara för vår flygning norrut och vi är luftburna med fulla bränsletankar på 0610 timmar.
0620 timmar bränsle blandningen på styrbords motor verkar för rika, gjorde
 justeringar och Pratt Whittneys kör smidigt.
0730 timmar-Radio Kontrollera med basläger. Allt är bra och radiomottagning är normalt.
0740 timmar-Note mindre oljeläckage i styrbords motor, verkar oljetryck indikator normal, dock.
08.00-Lätt turbulens noteras från östlig riktning vid höjd 2321 fot, korrigering av 1700 fot, inga ytterligare turbulens, men svans ökar vind, lätt justering gasreglaget, flygplan utföra mycket bra nu.
0815 timmar-Radio Kontrollera med basläger, situation normal.
0830 timmar-Turbulence stöt igen, öka höjden till 2900 meter,
 jämna flygförhållanden igen.
0910 Timmar-Stort is och snö nedan, notera färgning av gulaktig natur, och dispergeras i ett linjärt mönster. Ändra kurs fiende bättre granskning av denna färg mönstret nedan, notera rödaktig eller lila färg också. Circle detta område två hela
 varv och återgå till tilldelade kompassriktning. Position check igen till baslägret, och relä information om färgsättningar i isen och snön nedan.
0910 timmar-Både Magnetiska och Gyro kompasser börjar KRETSA och svaja, kan vi inte hålla vår kurs med instrumentering. Kontrollerar lager med Sol kompass, men alla verkar bra. Kontrollerna är långsamma och synes att svara långsamt, men det finns inget som tyder på nedisning!
0915 timmar-På avstånd är vad som verkar vara berg.
0949 timmar-29 minuter förflutit av flygtiden från den första iakttagelsen av bergen, 
är det ingen illusion. De är berg och består av ett litet antal som jag aldrig har sett förut!
0955 timmar höjder byts det till 2950 fot, möter kraftig turbulens igen.
1000 timmar-Vi korsar över den lilla bergskedjan och fortsätter norrut så gott det kan fastställas. Bortom bergskedjan är vad som verkar vara en dal med en liten flod eller bäck som rinner genom den centrala delen. Det bör inte vara gröna dalen nedan!
 Något är definitivt fel och onormalt här! Vi bör vara över is och snö! Till babord ser vi stora skogar växer på bergssluttningar. Våra navigationsinstrument snurrar fortfarande, gyroskopet oscillerar fram och tillbaka!
1005 timmar, jag ändra höjden till 1400 meter och utför en skarp vänstersväng för
att bättre undersöka dalen nedanför. Det är grön med antingen mossa eller en typ av tätt sammansvetsat gräs. Ljuset här verkar annorlunda. Jag kan inte se solen längre. Vi gör ett annat vänstersväng, och vi upptäcker vad som verkar vara ett stort djur av något slag under oss. Det verkar vara en elefant! INGEN! Det ser mer ut som en mammut! Detta är otroligt! Men det är det! Minska höjden till 1000 meter och ta kikare för att bättre undersöka djuret. Det bekräftas - det är definitivt en mammut-liknande djur! Anmäla detta till baslägret.
1030 timmar-Att möta mer böljande gröna kullar nu. Den externa temperaturindikator läser 74 grader Fahrenheit! Fortsätter på vår rubriken nu. Navigationsinstrument verkar normalt nu. Jag är förbryllad över  handlingar. Försök att kontakta baslägret.Radio fungerar inte!
1130 timmar-Landsdelen nedan är mer jämn och normal (om jag får använda det ordet). Därefter upptäcker vi vad som verkar vara en stad!! Detta är omöjligt! Flygplanet verkar ljus och konstigt flytande. Kontrollerna vägrar att svara! Min Gud! Utanför vår port och styrbords vingar är en märklig typ av flygplan. De svänger snabbt tillsammans! De är skivformad och har en strålande kvalitet på dem. De är nära nog
nu för att se markeringarna på dem. Det är en typ av Hakkorset! Det är märkligt!
Var är vi! Vad har hänt. Jag rycker i spakarna igen. De svarar inte!! Vi är fångade i 
ett osynlig kraftfält av något slag!
1135 timmar-Vår radio knastrar och en röst kommer igenom i engelska med vad som kanske är en liten nordisk eller germansk accent! Budskapet är: "Välkommen, amiral, till vår domän. Vi ska landa er  i exakt sju minuter! Slappna av, amiral,ni är i goda händer. " Jag noterar till motorer enligt vårt plan har stannat! Flygplanet är under någon konstig kontroll och nu vänder sig. Kontrollerna är värdelösa.
1140 timmar-annan radio mottaget meddelande. Vi börjar landnings processen nu, och i stunder skakar planet något och börjar en nedstigning som att den fastnar i någon stor osynlig hiss! Den nedåtgående rörelsen är försumbar, och vi landar med endast
med ett liten ryck!
1145 timmar, jag skriver en hastig sista post i driftfärdplan. Flera män närmar sig tll fots mot vårt flygplan. De är långa med blont hår. På avstånd syns en stor skimrande stad som pulserar med regnbågs nyanser av färg. Jag vet inte vad som kommer att hända nu, men jag ser inga tecken på vapen på dem närmar sig. Jag hör nu en röst kalla mig vid namn, att öppna lastdörren. Jag gör som jag blivit tillsagd.
  ___ 
Avsluta Log
Byrd kontrollera position över Sydpolen med sol kompass. Feb 16, 1947, Operation High Jump



"Från denna punkt får jag skriva alla följande händelser här från minnet.
 
Det trotsar fantasin och känns som allt utom galenskap, om det inte hade hänt.

Radiomannen och jag hämtas från flygplanet med ett hjärtligt mottagande.Vi förs ombord på en liten plattform-liknande transport utan hjul! Den tar oss mot den glödande staden med stor snabbhet. När vi närmar oss, verkar staden vara utav kristalint material. Snart kommer vi fram till en stor byggnad som är av en typ jag aldrig sett förut. Det påminner om en konstruktion  av styrelsen för Frank Lloyd Wrighteller kanske mer korrekt, ur en Buck Rogers utställning!

 Vi får någon typ av varm dryck som smakade som inget jag någonsin smakat tidigare. Det är utsökt. Efter ungefär tio minuter, kommer två av våra underbara värdar fram till vårt håll och meddela att jag ska följa med dem. Jag har inget annat val än att följa med. Jag lämnade min radioman bakom mig och vi gick en liten bit och in i vad som verkar vara en hiss. Vi åker ner nedåt för några ögonblick, maskinen stannar och dörren lyftes ljudlöst uppåt! Vi fortsätter sedan ner en lång korridor som lyses upp av ett rosafärgat ljus som verkar komma från själva väggarna! En av varelsernas rörelser får oss att stanna innan en stor dörr. Över dörren är en inskription som jag inte kan läsa. Den stora dörren glider ljudlöst upp och jag vinkades att komma in.
 En av mina värdar talar.
 "Var inte rädd, amiral, du ska ha en audiens hos Mästaren ..."
Jag steg in och mina ögon försökte anpassa sig till den vackra färgen som verkar fylla rummet helt. Då börjar jag att se min omgivning. Mina ögon såg den vackraste synen av hela mitt liv. Det är i själva verket alltför vackert och förunderlig att beskriva. Det är utsökt och delikat. Jag tror inte det finns en mänsklig term som kan beskriva det i detalj med rättvisa! Mina tankar avbryts i en hjärtlig sätt genom en varm fyllig röst melodisk kvalitet,
 "Jag hälsar er välkomna till vårt område, amiral." Jag ser en man med fina drag och med linje,r etsade i hans ansikte. Han sitter vid ett långbord. Han erbjuder mig att sitta ner i en av stolarna. Efter att jag är satt mig ner, lägger han sina fingertoppar ihop och ler. Han talar mjukt igen och förmedlar det följande.
"Vi har låtit du komma hit eftersom du är av ädel karaktär och välkänd i världens yta, amiral
." världsytan?... jag ler i smyg ! "Ja," Master svarar med ett leende,
 "du är i området Arianni, inre värld av jorden. Vi ska inte längre fördröja ditt uppdrag, och du kommer att säkert eskorteras tillbaka till ytan och ett bit därefter. Men nu, amiral, jag berätta varför du har kallats hit. Vårt riktiga intresse börjar strax efter att din ras exploderat de första atombomberna över Hiroshima och Nagasaki, Japan. Det var vid den larmet vi skickade våra flygande maskiner "Flugelrads", till din värld på ytan för att undersöka vad din ras hade gjort. Det är, naturligtvis, historia nu, min kära amiral, men jag måste fortsätta på. Du förstår, vi har aldrig stört tidigare i din ras krig och barbari, men nu måste vi, för du har lärt sig att manipulera med en viss makt som inte är för människan, nämligen att om atomenergi. Våra sändebud har redan levererat meddelanden till befogenheter i din värld, ändå vill de inte lyssna!!! Nu har du blivit utvald att bevittna här att vår värld existerar. Du förstår, vår kultur och vetenskap är tusentals år före din ras, amiral. " Jag avbröt, "Men vad har detta med mig att göra, sir?"
Mästarens ögon tycktes tränga djupt in i mitt sinne, och efter att ha studerat mig en stund svarade han, "din ras nu har nått till en punkt som är utan återvändo, för det finns de bland er som skulle förstöra er underbara värld snarare än ge upp sin effekt som de vet det ... " Jag nickade och Mästaren fortsatte "
1945 och därefter försökte vi kontakta din ras, men våra ansträngningar möttes med fientlighet, fick våra "Flugelrads" beskjutna. Ja, det bedrivs även illvilja och fientlighet med er stridsflygplan. Så, nu säger jag dig, min son, det finns en stor kraft i er värld, ett blint raseri som inte kommer att hålla sig för sig själv på många år. Det finns ingen färdig lösning för er,
men om det inte blir säkerhet i din vetenskap, så kommer det rasa tills varje blomma av din kultur trampas och alla mänskliga själar styrs in i stora kaos. Ert senaste krig var bara en upptakt av vad som är på väg till din ras. Vi här ser det tydligare med varje timme .. säger ni jag är fel? "
"Nej, jag svarar," det har hänt en gång förut,
då kom medeltiden och den varade i mer än fem hundra år. "

"Ja, min son, svarade Mästaren," de mörka tiderna som kommer nu för din ras kommer att täcka jorden som ett lock, men jag tror att en del av din ras kommer att leva genom stormen, utöver det kan jag inte säga . Vi ser på distans, en ny värld under förändring från ruinerna av din ras, söker sina förlorade och legendariska skatter, och de kommer att vara här, min son, trygg i vårt förvar. När den tiden kommer, skall vi komma fram igen för att hjälpa till att återuppliva din kultur och din ras. Kanske då, har ni lärt er om fåfänga i kriget och dess konflikter ... och efter denna tid kommer vissa av er kultur och vetenskap återlämnas till din ras att börja på nytt.

 Du, min son, ditt kall är att återvända till ytan, världen med detta meddelande ..... "




Med dessa avslutande ord tycktes vårt möte slut. Jag stod ett ögonblick som i en dröm .... men, men, jag visste det var verklighet, och av någon underlig anledning  bugade jag lätt, antingen av respekt eller ödmjukhet, jag vet inte vilken.
Plötsligt var jag återigen medveten om att de två vackra värdarna som hade fört mig hit var återigen vid min sida. "På så sätt, amiral," vinkade en. Jag vände en gång innan de lämnade och såg tillbaka mot Mästaren. Ett milt leende etsades på hans känsliga och gamla ansikte. "Farväl, min son," han talade, då han vinkade med en vänlig, smal hand, en rörelse för fred och vårt möte verkligen var slut.
Snabbt gick vi tillbaka genom den stora dörren till Mästarens kammare och återigen in i hissen. Dörren gled ljudlöst ner och vi var på gång att gå uppåt. En av mina värdar talade igen: "Vi måste skynda nu, amiral. Mästaren önskar inte att fördröja dig längre med tanke på den planerade tidtabellen och du måste återvända med sitt budskap till din ras."
Jag sa ingenting. Allt detta var nästan "bortom overkligt", och återigen avbröts mina tankar när vi stannade. Jag gick in i rummet och var återigen med min radioman. Han såg orolig ut. När jag närmade mig honom, sa jag, "Det är okej, Howie, det är okej."
 De två varelserna vinkade oss mot den väntande transporten, väl ombord så kom vi snart tillbaka till flygplanet. Motorerna på vårt flygplan var på tomgång och vi gick ombord omedelbart. Hela atmosfären verkade laddad nu med en viss känsla av brådska. Efter att dörren stängts,lyftes flygplanet omedelbart av den osynliga kraften tills vi nått en höjd av 2700 fot. Två av deras farkoster åkte samtidigt för att på håll, vägleda oss på vår hemväg.
 Jag ser ingen läsning registrerad på vår fartmätare, men vi rör oss längs med en mycket snabb takt."

215 timmar om radio meddelandet kommer fram. "Vi lämnar er nu, amiral, dina kontroller är fria. Farväl!! Vi såg för ett ögonblick när deras farkoster försvann i den bleka, blå himlen.
Flygplanet kändes plötsligt som om det var fångad i en skarp nedåtgående kraft för ett ögonblick. Vi återhämtade snabbt hennes kontroll. Vi talar inte under en längre tid, 
Varje människa har sina tankar ....
___

INRESA I driftfärdplan FORTSÄTTER:

220 timmar-Vi är åter över stora områden av is och snö, och cirka 27 minuter från baslägret. Via radio når vi dem nu, svarar de.
Vi rapporterar alla förhållanden normala .... normala. Baslägret uttrycker lättnad på våra återupprättas kontakt.300 timmar-Vi landa väl på baslägret. Jag har ett uppdrag .....

Slutet på Loggposterna 
___

11 Mars 1947. Jag har just deltagit i ett personalmöte vid Pentagon. 
Jag har sagt till fullo min upptäckt och budskapet från Mästaren. Allt är vederbörligen registreras. Ordförande har rekommenderas. Jag är nu fängslad i flera timmar (sex timmar, 39 minuter, för att vara exakt.) Jag intervjuade intensivt efter Världsledande säkerhetsstyrkor och ett medicinskt team. Det var en pärs!! Jag placeras under strikt kontroll via de nationella säkerhetsbestämmelser i dessa Amerikas förenta stater.

Jag förpliktas att tiga när det gäller allt  jag har sett och hört, på uppdrag av Mänskligheten1111  Otroligt!
Jag påminns om att jag är en militär man och jag måste lyda order.
  ___
30/12/56: Avslutande skriften:
De senaste åren som har förflutit sedan 1947 har inte varit snällt ... jag nu göra min sista post i detta märkliga dagbok. Avslutningsvis måste jag säga att jag troget hållit dessa hemligt enligt anvisningarna alla dessa år. Det har varit helt emot mina värderingar av moralisk rätt. Nu verkar jag känna den långa natten komma på, och denna hemlighet kommer inte att dö med mig och som med all sanning skall den komma att segra och så skall ske.
Detta kan vara det enda hoppet för mänskligheten. Jag har sett sanningen och det har vederkvickt min ande och har satt mig fri! Jag har gjort min plikt mot den monstruösa försvarsindustri. Nu börjar den långa natten att närma sig, men det skall vara någon ände. Precis som den långa natten i Arktis ändarna, skall strålande solsken  och sanningens komma igen .... och de som är i mörker skall falla i den Light ... För jag har sett att landet bortom Nordolen, detta centrum av det stora okända.
Admiral Richard E. Byrd USA: s flotta 24 December 1956
Redaktörens anmärkning: Man ska inte läsa in för mycket i den germanska anslutningen. Svastikan är en gammal religiös och buddhistiska symbol. Hitler var en svart magiker och ärkefienden till mänskligheten. Både han och Goehring försökte obarmhärtigt hitta hemligheter i ockulta och artefakter. De försökte även att komma'
till "jordens medelpunkt". Jag antar att de kan fått kännedom om detta av något medium på psykiska nivåer, om denna information genom att Byrd är sant.
Det finns många typer av energifält på denna planet. Det finns många plan av existens. Det är lägre världar där demoner och enheter ligger i väntan på dem som inte har
 ljuset att gå till eteriska världarna efter döden eller ens på natten för den delen. Jag föreslår att du ber din favorit ängel eller ett helgon för att ta dig upp till eteriska plan när du sover.
Vems säger att det inte finns olika typer av civilisationer inuti jorden också, germanska eller på annat sätt. Admiral Byrd kunde ha haft en förkärlek för nordiska myter eller flera utföranden i de germanska regionerna, så hans erfarenhet hade
 kunnat sett genom prismat av hans medvetande.
Jag finner det mycket intressant att detta hände precis runt tiden för Roswell incidenten. Så här har du Truman och andra från den industriella och militära komplexet orolig utomjordingar, och det hot de utgör försöker bestämma vad jag ska göra med Bryd fantastiska berättelse. De satte på locket på den precis som de gjorde med Roswell. De vill kunna kontrollera oss och vill därför inte att vi ska veta sanningen.
Så fantastisk som Admiral Byrd berättelse är, de flesta ser dess trovärdighet,
som Mästaren sade om Byrd: s oklanderlig karaktär
och detta är just den typ av mörkläggningen vår regering har förevigats med mer 
och mer på oss under de senaste 60 åren. Utan sanningen, utan riktigt profetsia,
 utan förverkligandet av den gudomliga naturen inom oss, kan folk inte vara oberoende och de kommer inte att vara fri från nedstigningen av sin egen karma.
Är Vår jord verkligen  ihålig? -6/15 av Gerry Forster, denna är en fascinerande bit  som diskuterar ämnet från alla perspektiv. Skilda uppfattningar förs in från alla typer av källor, däribland, Bulwer-Lytton, Blavatsky, The Roerichs, amiral Byrd och buddhistiska teologi om Shambhala. Redaktör

No comments: