viglink.com

Friday, July 6, 2012

skenbart kaos...


Arkturierna, 30 juni, 2012







Kära ni, vi hälsar er i denna tid av stora förändringar och skenbart kaos. Vi är här för att ge hopp genom medvetenhet att allt fortskrider enligt plan även om ni ännu inte hör någonting annorlunda än vanligt på era nyheter. I själva verket händer mycket som ni ännu är omedvetna om. Håll fast vid sanningen kära ni, och tillåt inte er själva att hamna i rädsla eller tvivel av dessa manifestationer av dualitet och separation från vilka ni uppstiger i den här livstiden. Allt går snabbt mot att föra er in i de nya energier som nu flödar över på er planet.

Varje liten kärleksfull gärning som ni gör för världen och varandra – lättar andras bördor, ger mer ljus om det görs genom erkännandet av sanning. Försök att inte handla från nivån av en ”göra gottare”. En ”göra gottare” är en individ som genom en falsk känsla av ”helighet” går omkring och söker efter saker att fixa och vars handlingar ofta baseras på egot, gjorda med en förväntning om en återbetalning i form av pengar eller egots tillfredsställelse. ”Göra gottare” arbetar från den tredje dimensionens tro på dualitet och separation, som ser folk och saker som behöver fixas. Det här är ingen dom, detta är var alla börjar sin utvecklingsresa och mycket djupgående hjälp har getts till världen genom detta medvetandetillstånd, men ni har rört er bortom detta sätt att se och arbeta och det fordras nu att ni arbetar från en högre nivå; en nivå som förstår att det faktistk inte finns någonting att fixa. Vi menar inte att ni ska förneka det ni ser i världen, inte heller menar vi att ni inte ska ge en hjälpande hand när det behövs. Det vi menar är att det är dags att börja förnimma att de yttre formerna inte är påbjudna av Gud, utan bara är manifestationerna av koncept som har sin grund i dualitet och separation. Detta är evolutionens resa kära ni, att gå bortom att se det yttre som verklighet.

Utför ert arbete tyst, tillåt det att flöda ut från en medvetenhet om enhet, som ser varje liv som i och av det Gudomliga hela, även om de själva ännu inte vet det. Bibelbudskapet är sant när det säger att vad ni gör för andra det gör ni för er själva, för det finns endast Ett. Utforska alltid era intentioner när ni hjälper andra, och kom ihåg att många har valt deras speciella erfarenheter i syfte att lära. Lita på er intuition i dessa ting, arbeta alltid utifrån medkänsla och inte sympati, för när ni går in i sympati med någon annans problem blandar ni er med den energin. I medkänsla lyssnar ni, erbjuder det ni kan, men förblir centrerade i sanning och ljus.

Många som rör sig in i medvetenhetens ljus försöker införliva deras gamla välbekanta föreställningar in i det nya. Detta kan inte göras. Ni måste lämna bakom er alla föreställningar som ger resonans med dualitet och separation om ni ska gå in i Enhetens mystiska budskap. Nytt vin kan inte hällas i gamla vinsäckar som det fastslås i er kristna bibel. Många är rädda för att lämna bakom sig det som har varit deras sanning och tröst under kanske hela deras livstid och som har varit klistret som hållit ihop familj och vänner i gemensam tillbedjan och trosföreställningar. Likväl, när ni öppnar er för djupare sanningar, måste ni göra ett val; ”Ska jag stanna i det som är bekvämt och välbekant, eller ska jag förflytta mig in i den nya medvetenhet som presenterar sig för mig?”.

Som ofta med alla djupgående förändringar, finns rädslan för att göra familj eller partners upprörda eller förargade, och detta är verkligen ofta fallet speciellt i starka traditionella trossystem. Inse att mänsklig tillbedjan, ceremonier och läror både i det förflutna och som nu, helt enkelt är koncept av sanningar; sanningar som tolkats genom något icke-vakna medvetandetillstånd. Detta är orsaken till att i organisationer, så går den djupare sanningen av ett budskap förlorad när det ursprungliga medvetandet inte längre finns där för att klargöra. Heliga läror tolkas då av dem som ännu inte fungerar på den ursprungliga lärarens nivå. Vet att ni genom andlig utveckling inte förlorar någonting av värde, utan helt enkelt bara förflyttar er tillbedjan till högre nivåer av det som representeras av symboliska riter och ritualer inom många organiserade religioner.

Om de i er “grupp” ännu inte är redo att omfamna de djupare sanningarna, det är bra. Ni behöver inte ropa ut er upplysning från takåsarna, utan börja helt enkelt att praktisera den. Gå inom er varje dag (och så ofta som ni kan), ta er tid att centrera och begrunda ny medvetenhet. Detta behöver inte ta lång tid, bara införlivandet av sanningen i ert dagliga liv. Om ni upplever ilska från dem som önskar att ni ska fortsätta på de gamla sätten, sätt som ni känner att ni har växt ifrån, då är det dags att kärleksfullt ta ställning. Förklara endast en gång att ni utforskar nya riktningar för er själva men att ni hedrar dem och deras sedvänjor och tillåter dem att också välja. Be aldrig om ursäkt för er upplysning men tvinga den heller aldrig på någon annan.

En av era berömda personer sa att definitionen på galenskap var att fortsätta göra samma saker om och om igen och samtidigt förvänta sig annorlunda resultat, och ändå är detta vad många fortsätter att göra. De som försöker fortsätta med sådant som är gammalt och avslutat efter det att de utvecklats bortom det, kommer genomgående att mötas av misslyckanden eftersom det som är avslutat, är avslutat. Ny medvetenhet redo att levas ut kommer att införlivas antingen den hårda vägen genom upprepade misslyckanden att göra saker på samma sätt ni alltid gjort dem, eller den lätta vägen genom att förflytta sig in i och leva utifrån den nya medvetenheten. Det ses ofta inom relationer där en person fortsätter att spela tredje dimensionens spel av relationer efter de är redo att leva utifrån en djupare, sannare känsla i förhållandet. Dessa personer går från den ena partnern till den andra, söker alltid efter uppfyllelsen av det som utlovats i den gamla energins föreställningar, och upplever alltid smärtfulla misslyckanden tills de ”får det”. Detta är vad ni har frågat efter, valt och får för er själva kära ni, att utveckla.

Många arbetar fortfarande genom okunnighet eller illvillig önskan på att hålla den gamla energin vid liv och välmående. Ni är flanken framåt. Ni är de som banar väg för andra. Ni bär bördan av att släppa allt som är gammalt och avslutat för att föra hela planeten in i beredskap för skiftet till högre dimensionellt ljus. Ni har valt detta. Ni kära, som rensar och släpper det som är gammalt och avslutat i era egna liv hjälper på samma gång till att rensa och släppa dessa föreställningar från den opersonliga universella mänskliga matrisen av föreställningar; tillsätter ljus för dessa andra som är redo och attraheras av sanningen.

Ni banar väg så att säga och eftersom pilspetsen skapar hetta när den rör sig genom luften, så fångar ni ofta in hetta från dessa som ännu inte fullt kan förstå vad ni gör, tror, eller försöker säga dem. Låt detta vara utan betydelse. Ert arbete är inte att dra världen in i en ny medvetenhet genom att sparka och slå. Ert jobb är helt enkelt att utföra ert arbete heligt, i hemlighet och tyst vilket kommer att sända ut Ljus varhelst ni är och de med ”ögon att se med och öron att höra med”, kommer att svara.

Snart kommer ni att se frukterna av ert arbete. Allt är bra.

Vi är den Arkturianska Gruppen.

http://www.onenessofall.com/Home.html

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

No comments: