viglink.com

Monday, July 23, 2012

Veckobrev 22-29 juli, 2012



Mina Kära

När ni gick er andliga väg från sökare till uppvaknade Varelser, stötte ni på många hinder på vägen. Det faktum att ni läser detta budskap nu, tyder på att ni har lyckats i era enträgna ansträngningar att få kunskap och klarhet om sanningarna, vilka inte är kända för alla. Dessa sanningar är fritt tillgängliga för alla i dessa de mest gynnsamma tider, allt som behövs är en uppriktig önskan om att lära känna er egen sanning och er egen valda väg och allt ska ges till er. Lita på er inre vägledning och vad ert heliga hjärta säger er. Följ era inre uppmaningar, bekräfta att det är för ert allra bästa och lita på att allt är bra.

Det är många nu som söker svar på frågor de inte tidigare kände till. Den väg som ni har gått, individuellt och kollektivt, gör deras sökande så mycket lättare än det var för er när ni klev uppför stegen till nästa nivå av er Själs resa. Genom er uthållighet och motståndskraft står ni nu som en förebild, en mall av den Nya Människan, av en pilgrim, en pionjär för den Nya Gyllene Tidsåldern på Jorden. Tack vare er närvaro på denna planet, är många välsignade. Det är dags att titta på era magnifika bidrag till helandet av planeten och buga för er själva. Ni förtjänar det verkligen helhjärtat. Vi, från de inre Ljusvärldarna, saluterar er, applåderar er och prisar er. Vi ber att ni hedrar er själva och firar med oss.

Vägen framför er ligger som en öppen bok, full av oändliga möjligheter och skapande. Varje morgon öppnar ni en ny sida i boken, denna Livets bok som är er alldeles egna, och startar på nytt. Kom ihåg detta när ni kommer till slutet av en fas och börjar på en annan. Mångfalden av valmöjligheter som ligger framför er nu kan bli överväldigande, och det är bra att fokusera på små saker och detaljer, för att ge er själva möjligheten att komma till klarhet och balans. Det finns inga rätt eller fel val, det är bara att följa uppmaningarna från ert Högre Jag när ert Högre Jag stiger uppåt och ni blir den högsta manifestationen av era djupaste drömmar och önskningar.

Håll era högsta visioner någonsin i förgrunden i ert dagliga liv, och var alltid sanna mot er själva. Någon annans väg är inte er egen, och det måste respekteras av varje följeslagare längs vägen till frihet och frigörelse från hjulet av liv och död. Ni står vid en korsning på er väg nu, och var och en måste välja vilken väg de vill gå. Lita på att de ni älskar och bryr er om kommer att välja den väg som är den bästa för deras resa. Detta är en tid för förening och återförening för de Själar, som rest tillsammans med er på denna heliga och mystiska resa på den heliga planeten Jorden. Vägen framåt måste bli med Kärlek för alla, med heder och rättvisa för alla, med tolerans och tålamod i förgrunden.

Gör det till er första regel varje morgon att anpassa er till ert Högre Jag och er JAG ÄR Närvaro, och be att det manifesteras i och genom er för högsta resultat och det allra bästa för alla. Genom att önska detta med hängivelse kommer det att bli allt tydligare att omvandlingen, som ni så flitigt arbetat mot, faktiskt redan är här. Allt som krävs är er uppmärksamhet och bekräftelse på att ni verkligen är ETT. Om ni står inför två vägval i en situation, ge då ert Högre Jag fria tyglar och se hur underverk sker. Ni är ert Högre Jag fullt manifesterat här på Jorden. Upprepa detta för er själva tills det sjunker in, djupt inom er.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se

©2011 Marlene Swetlishoff

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: